Ruilen of retourneren

De producten van Sproet en Zoet worden met veel liefde en zorg gemaakt. Mocht het product desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of om te ruilen voor een ander/nieuw product. Gebruik hiervoor het retourformulier en lees hieronder de voorwaarden bij een retourzending.

Bij een retourzending gelden de volgende voorwaarden:

* Sproet en Zoet dient na ontvangst van je bestelling (binnen 14 dagen) per mail op de hoogte te worden gebracht met daarin het bestelnummer, naam, adres en rekeningnummer;
* Bestellingen kunnen alleen geretourneerd/omgeruild worden als ze onbeschadigd en ongebruikt zijn;
* Producten in opdracht gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.
* De verzendkosten voor een retourzending zijn voor de koper, tenzij het om een vergissing van Sproet en Zoet gaat, of het artikel gebreken vertoont die niet door handelen van de koper zijn ontstaan.
* De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar Sproet en Zoet. Mijn advies is dan ook om het goed te verpakken en te verzenden met een track en trace code. Beschadigde retourzendingen worden niet gecrediteerd.
* Zorg dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Eventuele boetes worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.
* Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd worden ook de betaalde verzendkosten teruggestort. Indien een gedeelte wordt geretourneerd wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.
* Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door Sproet en Zoet zijn ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee betaald is. Indien gewenst kan een ander rekeningnummer worden opgegeven.
* Mocht de zending onvoldoende gefrankeerd zijn kan er een vertraging op terugbetalen komen van maximaal 21 dagen.

 
Download en print hier het RETOURFORMULIER